Error message

Acer ICONIA Tab W500

Acer ICONIA Tab W500


Acer combineert met de ICONIA TAB W500 het beste van een tablet en de pc. Acer ICONIA TAB W500 is een tablet met een 10,1-inch touchscherm scherm.
Het bijzondere aan deze tablet is dat het mogelijk is om er een -toetsenbord aan te koppelen. Het toetsenbord wordt als het ware gedokt waardoor de tablet in een handomdraai verandert in een pc, ideaal voor gebruikers die zo nu en dan het toetsenbord nog niet willen opgeven. De tablet heeft een hoge-resolutiescherm, een Ethernet-poort voor snelle internetverbindingen en een USB-poort voor externe apparaten.

De Acer ICONIA TAB is geschikt voor het Windows 7-besturingssysteem, en heeft een AMD C-50 of een AMD C-60 processor. Deze tablet heeft meerdere aansluitmogelijkheden waaronder WiFi en bluetooth en, afhankelijk van het gekozen model 3G. Verder is de tablet voorzien van zowel voor als achter van een 1,3 MP webcam.
Acer zorgt met de zogenaamde Acer-Ring voor een gebruiksvriendelijke interface waarmee snel en eenvoudig toegang wordt verkregen tot allerlei applicaties en functies die op de Acer ICONIA TAB W500 zijn geïnstalleerd. Voorbeelden van deze applicaties zijn de TouchBrowser en clear.fi .Vooral clear.fi is het vermelden waard. Hiermee is het mogelijk muziek en films te streamen op apparaten die aangesloten zijn in uw thuisnetwerk.

Schrijf je in op RSS - Acer ICONIA Tab W500