Error message

Archos 101 G9

Archos 101 G9De ARCHOS 101 G9 is een 10,1-inch tablet en het grotere broertje van de ARCHOS 80 G9. Archos introduceert met de ARCHOS 101 G9 een snelle tablet die in het oog springt door zijn specificaties. Bij deze tablet kan gekozen worden tussen flash geheugen van 16GB of een harde schijf met een opslagcapaciteit van 250GB. Dit in tegenstelling tot andere tablets die beschikken over een flash geheugen van meestal 16 of 32 GB. De Tablet is verder voorzien van een snelle dual core processor van 1,5 Ghz.


Archos geeft aan dat de tablet is uitgerust met het besturingssysteem Android Honeycomb 3.1 *. De tablet is voorzien van alle mobiele google applicaties en van Android Market™. Met de Adroid Market™ hebben gebruikers toegang tot duizenden betaalde of gratis applicaties, games of boeken en tijdschriften.
Bijzonder is de Archos G9 3G stick. Het standaard model wordt uitgeleverd als WiFi model. Kopers die nog twijfelen over een Wifi of 3G uitvoering kunnen dan eventueel later nog beslissen om de 3G stick aan te schaffen zodat ze ook toegang hebben tot het mobiele netwerk. De stick kan in een verborgen USB ingang gestoken worden en vormt dan een mooi geheel met de tablet.
Archos levert de tablet met eigen apps voor multimedia die veel audio- en video formaten afspelen. De tablet heeft ook een HDMI uitgang zodat de met tablet films afgespeeld kunnen worden op tv.

De Archos 101 G9 valt op door de scherpe prijs, de snelle processor van Texas Instruments en de mogelijkheid van de 250GB harde schijf.

Schrijf je in op RSS - Archos 101 G9