Error message

Archos 101 internet tablet

Archos 101 internet tablet

De Archos 101 internet tablet is voor velen een goed alternatief voor de duurdere tablets van Apple en Samsung. Archos heeft een duidelijke eigen vormgeving, is iets dikker dan de Ipad2 en de Samsung Galaxy Tab 10.1 maar is daarentegen wel weer lichter.


De tablet is voorzien van een 10.1 inch tft beeldscherm en heeft een 1 Ghz processor. Het besturingssysteem is Android versie 2.2 Froyo. De tablet heeft aan de achterzijde een steun waarmee de tablet neergezet kan worden als fotolijstje.
Met behulp van de usb-poort of via Bluetooth kunnen eenvoudig een toestenbord, muis of andere apparaten aangesloten worden. De tablet kan via de HDMI uitgang aangesloten worden op een groter scherm.
De achos 101 internet tablet ondersteunt geen 3g verbinding. Toegang tot internet wordt verkregen via Wifi. De aan de voorzijde ingebouwde webcam zorgt ervoor dat je viedeogesprekken kunt voeren. Er zijn uitvoeringen met 8 of 16 GB intern geheugen, dit kan verder uitgebreid worden met een Micro SD kaart (SDHC compatible).

Naast de 10.1 inch internet tablet heeft Archos ook een 7 inch uitvoering. Vanaf september worden twee nieuwe modellen van Archos verwacht, de zogenaamde G9 serie. het betreft de Archos 80 G9 (8 inch) en de Archos 101 G9 (10.1 inch). Kijk op Tabphone.nl voor meer informatie over deze modellen.

Schrijf je in op RSS - Archos 101 internet tablet