Error message

Archos 80 G9

Archos 80 G9De ARCHOS 80 G9 is het kleinere broertje van de 10-inch uitvoering uit de G9-serie, de ARCHOS 101 G9. Op de afmetingen en het gewicht na heeft de tablet dezelfde specificaties als de 10 inch uitvoering.

De tablets uit de G9-serie bieden beide de keuze tussen een harde schijf met een opslagcapaciteit van 250GB of een flash geheugen van 16 GB. Dit in tegenstelling tot andere tablets die beschikken over een flash geheugen van meestal 16 of 32 GB. De Tablets zijn verder voorzien van een snelle dual core processor van 1,5 Ghz.
Archos geeft aan dat de tablet is uitgerust met het besturingssysteem Android Honeycomb 3.1 *. De tablet is voorzien van alle mobiele google applicaties en van Android Market™. Met de Adroid Market™ hebben gebruikers toegang tot duizenden betaalde of gratis applicaties, games of boeken en tijdschriften.
Bijzonder is de Archos G9 3G stick. Het standaard model wordt uitgeleverd als WiFi model. Kopers die nog twijfelen over een Wifi of 3G uitvoering kunnen dan eventueel later nog beslissen om de 3G stick aan te schaffen zodat ze ook toegang hebben tot het mobiele netwerk. De stick kan in een verborgen USB ingang gestoken worden en vormt dan een mooi geheel met de tablet.
Archos levert de tablet met eigen apps voor multimedia die veel audio- en video formaten afspelen. De tablet heeft ook een HDMI uitgang zodat de met tablet films afgespeeld kunnen worden op tv.

De Archos 80 G9 is door zijn formaat zeer portable te noemen en is toch ideaal voor het browsen of lezen van kranten of ebooks door zijn 4:3 scherm met een resolutie van1280 x 600.

Schrijf je in op RSS - Archos 80 G9