Error message

Asus Eee Pad Slider

Asus Eee Pad SliderAsus komt met een tablet met een uitschuifbaar toestenbord, de Slider, daarmee houdt het apparaat het midden tussen een tablet en een netbook. Wanneer het toestenbord wordt uitgeschoven, kantelt het scherm en wordt ondersteund door een dubbele standaard. De hoek van het scherm is niet aan te passen. Hiermee biedt deze tablet een uitkomst voor mensen die het nodige typwerk willen verrichten maar dit niet op een touchscreen willen doen. De Slider biedt de mogelijkheid om of op het touchscreen te typen of op het fysieke toetsenbord of op beide.
Het apparaat is logischerwijs wat dikker door het uitschuifbare toetsenbord maar het geheel blijft zeker compact. Het geheel weegt 960 gram.
De Slider heeft een 1Ghz dualcore processor en wordt uitgeleverd met het Android besturingssysteem 3.1 Honeycomb. In eerste instantie wordt de tablet geleverd in een Wifi uitvoering met een geheugen van 32 Gb. Later, waarschijnlijk begin 2012, wordt een 3G uitvoering verwacht en uitvoeringen met een geheugen van 16 Gb.

Aan de voorkant zit een 1,2 Megapixel webcam en aan de achterkant een 5 Megapixel HD camera. Verder is de tablet voorzien van een USB poort, een HDMI aansluiting en een micro SD cardreader. Al met al een zeer compleet apparaat wat zeker voorziet in de wensen van een grote groep gebruikers.

Schrijf je in op RSS - Asus Eee Pad Slider