Error message

HTC Flyer

HTC FlyerDe HTC Flyer is de eerste tablet van HTC welke in mei 2011 is geïntroduceerd. Deze android tablet heeft een 7 inch scherm en een snelle 1,5 GHZ processor. HTC, biedt in samenwerking met OnLive Inc., als eerste een mobiel cloud gaming-dienst aan voor tablets. Met deze dienst is het mogelijk om videogames op de televisie of computer. Via de draadloze breedband van de HTC Flyer kan de game op de televisie gespeeld worden, of rechtstreeks op de tablet.
Met de de widgetcarrousel van HTC Sense levert HTC een gebruiksvriendelijke interface die de tablet erg toegankelijk maakt. Naast de touch functionaliteit is het ook mogelijk om met een stylus te schrijven en te tekenen, dit wordt ondersteund door de HTC Scribe-technologie. Hiervoor wordt de speciale Scribe meegeleverd. Het scherm kan hierdoor onderscheid maken tussen een vinger en de pen. Andere stylussen dan de Scribe herkent het scherm echter niet dus je moet de Scribe wel bij je hebben en aangezien er geen opbergruimte in de tablet is voor de stylus is de kans groot dat men hem vergeet.
De tablet heeft 2 camera's, een 1.3 megapixel camera aan de voorkant en een 5 megapixel camera met autofocus aan de achterkant.

Schrijf je in op RSS - HTC Flyer