Error message

LG Optimus Pad (V900)

LG Optimus Pad (V900)De Optimus Pad van LG is de eerste tablet van deze fabrikant. LG heeft goed nagedacht over het ontwerp wat zij op de markt gebracht hebben. Het 8,9 inch formaat is bewust gekozen omdat dit volgens LG de beste kijkervaring geeft, makkelijk in de hand te houden is en te bedienen. De tablet onderscheidt zich onder andere van zijn concurrenten door de ingebouwde 3D-camera, waarmee waarmee je ook video's kan opnemen in 3D- en Full HD-kwaliteit. Op het 8,9 inch scherm kun je 3-d video’s bekijken met behulp van het meegeleverde 3d brilletje.

De tablet draait op het Android 3.0 Honeycomb besturingssysteem van Google. Dit besturingssysteem is geoptimaliseerd voor tablets. Met behulp van HDMI is de tablet makkeijk aan te sluiten op een HD-televisie. De Optimus Pad heeft een dualcore processor, de NVIDIA Tegra2 (1 GHz ) en een intern geheugen van 32GB. De tablet heeft beschikking over WiFi en kan ook aangesloten worden op een mobiel netwerk (3G). Hiervoor is wel een mobiel data abonnement benodigd.

Alles bij elkaar genomen is de LG Optimus Pad een handzaam apparaat wat door zijn afmetingen comfortabel is en makkelijk mee te nemen. Mede hierdoor en door zijn overige specificaties wordt het door sommige gezien als een geduchte concurrent van de Ipad en de Galaxy Tab.

Schrijf je in op RSS - LG Optimus Pad (V900)