Error message

Motorola Xoom

Motorola XoomMet de Motorola XOOM heeft Motorola gelijk een goede start gemaakt. De Xoom draait op de, speciaal voor tablets ontwikkelde besturingssoftware Android 3.0 (Honeycomb) en heeft een 1 GHz dual core processor. Multi-tasking is met deze tablet dan ook geen probleem. De Xoom heeft een 10.1 inch HD widescreen. De Xoom wordt geleverd in een WiFi en een WiFi met 3G uitvoering. Afhankelijk van de provider heeft de tablet een geheugen van maximaal 32 GB.


Handig zijn de meerdere homescreens die te personalisren zijn. Met behulp van de HDMI uitgang kunnen films ook op een groter scherm afgespeeld worden.
De tablet is voorzien van een 5 megapixel HD camera aan de achterkant voor foto's of voor 720p HD video opnamen en aan de voorkant is een 2 megapixel webcam waarmee je kunt videochatten. Daarnaast zijn ook een gyroscope, een barometer en een e-compas ingebouwd. Volgens Motorola kan de tablet zeer snel worden opgeladen, soms wel in de helft van de tijd van concurrende tablets, aldus Motorola.

Schrijf je in op RSS - Motorola Xoom