Error message

Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500)

Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500)Ondanks de juridische strijd tussen Apple en Samsung is de nieuwe tablet van Samsung in augustus op de markt gekomen. Als je de tablet in handen hebt snap je waarom Apple het nodig vond om de strijd in de rechtzaal aan te gaan: het is een geduchte concurrent van de Ipad2.
Hieronder lichten we dit toe.

De tablet waarover veel te doen is geweest in de media lijkt qua naam nogal op z'n voorganger, de Samsung Galaxy Tab 10.1v (P7100). Wanneer je op zoek gaat naar voordelige aanbiedingen is het dan ook van belang op de type aanduiding te letten. De nieuwste Galaxy Tab wordt door Samsung aangeduid als Galaxy Tab 10.1, dus zonder de 'v'. Hierbij worden 2 uitvoeringen onderscheiden: de 3G uitvoering (de P7500) en de Wifi uitvoering (de P7510).

De tablet ligt lekker in de hand, is zeer licht, 565 gram, en daarbij dus lichter dan de Ipad2 en ook nog eens dun, 8,6 mm. Daarmee is het de dunste 10 inch tablet van dit moment. De tablet is voorzien van een dual-core processor van 1Ghz en maakt gebruik van het Android besturingssysteem versie 3.1 (Honeycomb). Samsung levert de samsung hubs mee, hiermee heb je eenvoudig toegang tot je sociale netwerk en je muziek. Met de tablet kun je 5 homescreens personaliseren. Ook heb je toegang tot de Android Market™. Met de Adroid Market™ hebben gebruikers toegang tot duizenden betaalde of gratis applicaties, games of boeken en tijdschriften. De tablet heeft een geheugen van 16Gb. Verder is de tablet uitgerust met een backside camera van 3 MP met LED flits en een frontside camera van 2 MP voor videochatten. De tablet is leverbaar in de kleuren zwart of wit.

Schrijf je in op RSS - Samsung Galaxy Tab 10.1 (P7500)