Error message

Sony tablet P

Sony tablet PSony heeft deze tablet, met handig formaat, speciaal gemaakt voor mensen die onderweg een tablet willen gebruiken. De tablet is inklapbaar en bestaat uit twee 5,5 inch aanraakschermen. Het gewicht van deze tablet bedraagt slechts 372 gram. De Tablet P heeft een 1 Ghz dualcore processor en een geheugen van 4 Gb.

De tablet is alleen in 3G uitvoering verkrijgbaar, daarbij wordt natuurlijk ook Wifi meegeleverd maar een uitvoering met alleen Wifi is niet verkrijgbaar. Sony heeft goed nagedacht over het ontwerp en de gebruikersinterface. Zo wordt het onderste scherm een toetsenbord wanneer je gaat typen maar worden de twee schermen 1 geheel wanneer je gaat surfen of een film gaat kijken.
De tablet draait op het Android 3.2 Honeycomb besturingssysteem. Hierdoor zijn veel applicaties te downloaden via de Android Market™, bovendien kun je op deze tablet ook playstation games gedownload en gespeeld worden. Ook krijgt men met de tablet toegang tot de Sony diensten Music Unlimited waarmee je muziek kunt downloaden. Aan de voorzijde van de tablet zit een 0,3 Megapixel webcam en aan de achterzijde een 5 megapixel HD camera

Door zijn slimme en eigenzinnige ontwerp kan Sony hoge ogen gooien bij mensen die een volwaardige tablet willen maar niet gehinderd willen worden door een grotere en mogelijk kwetsbaardere tablet. De tablet heeft opengeklapt de volgende afmetingen 180 x 158 x 14 mm, ingeklapt 180 x 79 x 28 mm.

Schrijf je in op RSS - Sony tablet P