Error message

Sony tablet S

Sony tablet SDe tablet S van Sony heeft een scherm van 9,4 inch en is ergonomisch ontworpen. Sony heeft dit gedaan om de tablet beter in de hand te laten liggen en een natuurlijkere hoek te bieden wanneer men zit en op de tablet wil typen.
De tablet weegt net geen 600 gram. Aan de voorzijde zit een webcam en aan de achterzijde een 5 megapixel HD camera. De tablet is uitgerust met een 1Ghz dual core processor van NVIDIA™, de Tegra™ 2-mobiele processor.
Het besturingssysteem is in eerste instantie Android versie 3.1 (Honeycomb) en kan later worden ge-upgrade naar versie 3.2 of mogelijk zelfs naar de Ice Cream Sandwich versie maar dat is op dit moment nog niet duidelijk.

De tablet is verder voorzien van een universele infrarood afstandbediening waarmee andere media apparaten bediend kunnen worden. Met de tablet kunnen ook playstation games gedownload en gespeeld worden. Ook krijgt men met de tablet toegang tot de Sony diensten Music Unlimited en Video Unlimited waarmee men muziek en films kan downloaden.

Schrijf je in op RSS - Sony tablet S